+ 31 30 6031656 info@ruhestof.nl

Brandwerend Achtergronddoek

Achtergronddoek is er in allerlei kwaliteiten. Dat deze doeken vlamwerend moeten zijn is tegenwoordig vanzelfsprekend. Onze stoffen worden veelal gebruikt als brandwerend achtergronddoek of decoratie op menige beurs, feest, partij of evenement, voor het blinderen van ruimtes, wegwerken van plafonds, achtergrond doek etc. – in combinatie met ons projecttapijt.

Wij hebben in de brandvertragende stoffen verschillende kwaliteiten die wij direkt uit voorraad kunnen leveren. Wij hebben 25 kleuren vlamwerend flanel op 300 cm breed, daar is mede door de rolbreedte een levertijd van 2 dagen voor. Ook kunt u bij ons terecht voor een gordijn voile op 300 cm breed in de kleur wit, voeringzijde die vlamvertragend behandeld is en satijn – beide hebben wij in 30 kleuren.

TüvRheinland Nederland BV Brandklasse RapportLogo TUV Rheinland

Al onze brandwerende stoffen hebben of een rapport van TüvRheinland Nederland BV of een certifikaat waarop de brandklasse vermeld is. Voor verdere vragen over brandwerend doek kunt u contact met ons opnemen en wij op onze beurt zullen u zo goed als kan informeren over de mogelijkheden.

Met dank aan Oogenlust Veldhoven.

Bel nu