Magazijn Stoffen Groothandel Ruhe in Nieuwegein, Utrecht.

Menu:

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUW

Brandwerende katoen
300 cm Breed
€4,95 per strekkende meter.
In wit zwart en ecru.

Prijzen op deze website zijn excl. btw!

Expo Satijn
(280 gr.M²)
In zwart en wit
Een permanent brandwerende en afwasbare gordijnkwaliteit
310 cm breed: € 12.50 per strekkende meter.
(30-50 meter rollen)

Brandwerend Achtergronddoek

Achtergronddoek is er in allerlei kwaliteiten. Dat deze doeken vlamwerend moeten zijn is tegenwoordig vanzelfsprekend. Onze stoffen worden veelal gebruikt als brandwerend achtergronddoek of decoratie op menige beurs, feest, partij of evenement, voor het blinderen van ruimtes, wegwerken van plafonds, achtergrond doek etc. – in combinatie met ons projecttapijt.

Brandwerend Achtergronddoek

Met dank aan Oogenlust Veldhoven

Wij hebben in de brandvertragende stoffen verschillende kwaliteiten die wij direkt uit voorraad kunnen leveren. Wij hebben 25 kleuren vlamwerend flanel op 300 cm breed, daar is mede door de rolbreedte een levertijd van 2 dagen voor. Brandvertragende organza in 30 kleuren, een gordijn voile op 300 cm breed in de kleur wit, voeringzijde die vlamvertragend behandeld is hebben wij in 30 kleuren tevens een 3 kleuren satijn.

TüvRheinland Nederland BV Brandklasse Rapport

Al onze brandwerende stoffen hebben of een rapport van TüvRheinland Nederland BV of een certifikaat waarop de brandklasse vermeld is. Voor verdere vragen over brandwerend doek kunt u contact met ons opnemen en wij op onze beurt zullen u zo goed als kan informeren over de mogelijkheden.