Magazijn Stoffen Groothandel Ruhe in Nieuwegein, Utrecht.

Menu:

 

 

 

 

 

NIEUW

Brandwerende katoen
300 cm Breed
€4,95 per strekkende meter.
In wit zwart en ecru.

Prijzen op deze website zijn excl. btw!

Expo Satijn
(280 gr.M²)
In zwart en wit
Een permanent brandwerende en afwasbare gordijnkwaliteit
310 cm breed: € 12.50 per strekkende meter.
(30-50 meter rollen)

1625 ISO Certificaat

Ruhe Stoffen – Textielgroothandel

Onze stoffen groothandel is een die vooral toegespitst is op het gebruik van stoffen op feesten, beurzen en evenementen. Om die reden hebben wij een groot assortiment ontwikkeld in allerlei kwaliteiten decoratiedoeken in diverse kleuren en breedten.

Al ons brandvertragend doek (zoals vlamwerend kaasdoek) wordt geleverd met een rapport van TüV Rheinland of een certificaat, zodat de brandweer op de hoogte is van brandklasse waarin ons doek valt. Meer over de normen voor brandvertragend materiaal.

Textielstoffen

Ook hebben wij een zeer groot assortiment van andere textielstoffen die voor de verschillende doeleinden gebruikt kunnen worden.

Katoen, voeringstoffen (ook brandvertragend te leveren) linnen, tule en diverse andere stoffen kunnen wij zeer scherp geprijsd leveren.

Zijde kunnen wij leveren in 20 kleuren, maar ook satijn is in vele kleuren op voorraad. In onze collectie zitten nog vele stoffen voor diverse doeleinden te gebruiken zijn.

Een greep uit de collectie:

Naast brandwerende en niet brandvertragende stoffen leveren we ook projecttapijt. Bekijk ons assortiment online bij Stoffengroothandel Ruhe Stoffen.

Stoffen groothandel Ruhe - Kunnen we u ergens mee van dienst zijn?