Magazijn Stoffen Groothandel Ruhe in Nieuwegein, Utrecht.

Menu:

 

 

 

 

 

 

 

 

Stoffen groothandel Ruhe
We staan voor u klaar!

Textiel Stoffen

Stoffengroothandel Ruhe Stoffen verkoopt textielstoffen die worden alleen gebruikt voor decoratiedoeleinden (achtergronddoek, gordijnen) op feesten, beurzen en evenementen. Onze textiel stoffen zijn er in een aantal standaard kwaliteiten katoen en linnen.

Katoen

De katoenen stoffen hebben wij geverfd, ongebleekt en gebleekt op 150 cm breed en 300 cm breed. Linnen hebben wij in ongebleekte en gebleekte kwaliteit. Ook hebben wij een zware kwaliteit linnen in 10 kleuren. Tevens hebben wij vast in ons assortiment diverse kleuren organza, tule, een tiental kleuren satijn, en jute in 3 verschillende kwaliteiten.Ook doupion zijde hebben wij in 20 kleuren, velours de pannes in vele kleuren, voeringzijde, damast (tafellinnen) in wit en ecru.

Onze stoffen worden vaak gebruikt als gordijn (decoratie, verduisteringsgordijnen) of achtergronddoek bij evenementen en feesten.

Trouwerij of Evenement Doek
Met dank aan Oogenlust Veldhoven

Let op:
“onze stoffen worden vaak gebruikt als gordijn” – wij zijn dus GEEN gordijnengroothandel!

Groothandel Textielstoffen

Als groothandel in textielstoffen en decoratiestoffen hebben wij een ruim assortiment aan brandwerend doek. Wij kunnen al een fire-proof decodoek aanbieden vanaf € 1,35 p.m ex btw af magazijn. Deze brandvertragend behandelde decoratiestoffen hebben wij in diverse kwaliteiten, o.a. voile, organza, kaasdoek katoen, flanel, polyester, satijn en andere kwaliteiten op aanvraag. Deze brandwerende decoratiestoffen zijn er in diverse kleuren en breedten. Wij leveren ons brandwerend doek met een TüV Rheinland rapport dan wel een certificaat.

Brandwerende Decoratiedoeken

Voor ons assortiment brandwerende decoratiedoeken kunt u contact met ons opnemen zodat wij u verder kunnen helpen met het maken van de juiste keus.